Family portrait as ART

28-08-2021

{"nl":"Een familieportret en kunst ineen! Ik portretteer jouw familie graag in een persoonlijk schilderij. Doordat ik het portret uitwerk in mijn eigen figuratieve stijl wordt het een uniek maar heel persoonlijk kunstwerk voor bij aan jouw muur. Zo heb je zelf invloed op het formaat, de onderwerpen en de kleuren van jouw kunstwerk. 

TIP!
Laat persoonlijke schets of schilderij maken als cadeau voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, verjaardag, jubileum of huwelijk.

Voorbeelden van familieportretten in opdracht
<\/strong><\/strong>Ik vind opdrachten altijd erg leuk om te maken, omdat het proces mij uitdaagd. Zo heb ik al meerdere logo’s mogen maken, een trouwkaart, maar ook schilderijen met familieleden, (huis)dieren, sieraden en andere persoonlijke details erop afgebeeld. Meestal in mijn eigen stijl (de “dikke dames”). Maar soms ook compleet iets anders.

Familieportret - 'Our love never ends'      
<\/span><\/strong><\/strong>'Susan, mijn moeder vind jou schilderijen fantastisch mooi! Nu wil ik haar graag verassen met een schilderij en zou daar graag ons gezin op terug zien. Mijn vader was wielrenner en is helaas overleden, mijn moeder met haar sieraden, mijn dochter, onze hond en natuurlijk ik zelf. Kun jij dat voor ons verbeelden naar een schilderij?'<\/span>
<\/span>

<\/span><\/strong><\/strong>"}

Share this post
Family portrait as ART

Newsletter

Receive my cheerful monthly newsletter with offers, tips and news.